fbpx

Cena Promocijskega Videa

Deli objavo:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kot smo že nekajkrat omenili v preteklih blogih je video postal najbolj priljubljen medij za prenašanje sporočil ciljni skupini.  Video posnetki so še posebej pogosti pri oglaševanju preko socialnih omrežij, saj v kolikor jih naredimo dobro naši ciljni skupini lahko predstavimo kot zanimivo vsebino in ne zgolj oglaševalsko sporočilo. Promocijski video cena zato pri pripravi na snemanje videa ne sme igrati prevelike vloge, saj lahko pametno vložena investicija prinese neprimerljivo večje rezultate kot video, ki je sam sebi namen in se ga ne naredi dovršeno. Podjetja, ki gledajo zgolj na promocijski video cena z oglasnim sporočilom težko dosežejo dobre rezultate, saj so uporabniki socialnih omrežij že tako ali tako zasipani s številnimi video oglasnimi sporočili in jim je v interesu le to da jih čimprej preskočijo. Oglas si ogledajo le za tistih nekaj sekund, ki jih morajo posvetiti da lahko nadaljujejo z uporabo spletne strani. Prav zato je ključno, da dosežemo pozornosti potencialnih strank že ob začetku video posnetka in jih prepričamo da jim bo ta posnetek prinesel neko dodano vrednost in jim ne zgolj skušal prodati produkt oziroma storitev. Promocijski video cena je tako spremenljivka, na katero mora vsako podjetje gledati kot na razliko med tem koliko jim lahko ta investicija prinese in kolikšni so stroški.

Nekatera podjetja na stroške snemanja investicija gledajo zgolj na to – kot stroške in ne na investicijo. Pri snemanju posnetka gledajo zgolj na to kje bi lahko dodatno prihranili in kako bi se izognili dodatnemu plačevanju. Tako lahko na koncu slabo izpade končni produkt in podjetje ne doseže želenega učinka. Znesek, ki ga podjetja na ta način privarčujejo pri promocijski video cena nato zelo hitro izgubijo z neučinkovitim oglaševanjem in oportunitetnimi stroški izgubljenih strank. Pri odločitvi o tem kako se bo snemanja podjetje lotilo morajo zato sprva dobro premisliti o tem kako se bodo projekta lotili. Promocijske video posnetke načeloma ni potrebno snemati tako pogosto, tako da je potrebno da se jih, ko se jih snema naredi profesionalno. Promocijski video cena je tako lahko (v kolikor je storjena dobro in profesionalno) enkratna investicija, ki vam lahko služi tudi za daljše časovno obdobje.

Visoka promocijski video cena pa seveda ni nobena garancija za dober video. Dober ne zahteva nujno visokega vložka, kreativni video posnetki, lahko dobro prenesejo sporočila tudi z precej nizkimi stroški. Dejstvo pa je, da dober video posnetek težko posname in producira oseba, ki  tem ni izkušena. V kolikor je v posnetku že na prvi pogled vidno, da je posnet in zložen amatersko lahko znižamo ugled celotne blagovne znamke in dosežemo nasprotni učinek od želenega. V izogib temu je tako pomembno, da se bolj kot na promocijski video cena podjetja ozirajo na to kaj želijo s tem video posnetkom doseči in kako bodo to storili.

V agenciji Single Digital zato podjetjem nudimo pisanje scenarijev, snemanje in produkcijo video posnetkov na profesionalnem nivoju. Promocijski video cena se razlikuje glede na to v katerem sektorju posluje vaše podjetje, za kako zahtevno snemanje se bomo odločili in za to koliko bomo pred in med samim snemanjem delali skupaj. Seveda nam je še toliko bolje v kolikor lahko s podjetjem sodelujemo pred začetkom snemanja in scenarij spišemo skupaj. Z veseljem poslušamo vaše predloge in končni scenarij prilagodimo vašim željam tako, da bomo na koncu z videom zadovoljni vsi. Sodelovali smo že z podjetji, ki imajo zelo raznolike poslovne modele in še prav za vsakogar smo našli dobro končno rešitev. Promocijski video cena se prilagodi glede na zahtevnost snemanja. Prav tako se lahko za ceno domenimo sproti glede na to za kakšno obliko sodelovanja se bomo dogovorili, nekateri naši paketi že vključujejo določeno število posnetkov.

Promocijski video cena je odvisna tudi od tega za kakšno sodelovanje se bomo domenili. Z vašim podjetjem se po posnetem videu lahko dogovorimo tudi za različne oblike oglaševanja. Cilj posnetega video posnetka je da doseže čim večje število vaših potencialnih kupcev in lahko vam pomagamo tudi na tem področju. Realna promocijski video cena tako dodatno pade, saj še tako dober posnetek ne bo dosegel rezultatov v kolikor ne bo predstavljen in oglaševan tako kot mora biti. Tu prilagodimo oglaševalsko strategijo glede na to za kakšno industrijo, produkt oziroma storitev gre in izberemo medije, ki bodo najbolj donosno povrnil vašo investicijo. V našem interesu je zgolj dolgoročno sodelovanje z našimi partnerji, tako da vam garantiramo da so tu naši cilji tesno povezani z vašimi. Promocijski video cena je pri naši agenciji dostopna skoraj za vsako podjetje in garantiramo vam, da bomo v kolikor bomo sodelovali skupaj dosegli več.