fbpx

Video Produkcija Cenik

Deli objavo:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Video Produkcija Cenik

Podjetja, ki se zavedajo da lahko z video vsebinami najlažje predstavijo svoj izdelek ali storitev navadno pazljivo izbirajo sodelavce na tem področju. Najpogosteje je njihova glavna skrb pri izbiri partnerja video produkcija cenik, saj na video vsebine gledajo bolj kot na strošek kot na investicijo. Zaradi tega nekateri poiščejo sodelavca, ki jim ponuja najcenejšo rešitev, ali pa se odločijo da bi video posnetek posneli kar sami, čeprav na tem področju nimajo predhodnega znanja.

Načeloma s tem ni nič narobe. Snemalna ekipa, sestavljena iz delavcev podjetja se lahko spomni marsikatere izvirne domislice pri snemanju videov o katerih zunanji sodelavec ne ve dovolj. Toda navadno takim video posnetkom primanjkuje strokovno mnenje in oprema profesionalnih video snemalcev. Še tako dobra ideja podjetju ne pomaga v kolikor izvedba ni narejena dobro. Ob naši raziskavi trga smo opazili, da veliko podjetij video produkciji ne posveča dovolj pozornosti in da jih preveč zanima zgolj video produkcija cenik. Nekateri posnetki so posneti celo z mobilnimi telefoni, kamera se trese oziroma je stacionarno postavljena, scene so premalo osvetljene in kadri so postavljeni slabo. Takšne malomarnosti so navadno precej opazne in pogosto vplivajo na to koliko pozornosti bodo gledalci posnetku posvetili. Posnetki, ki že na prvi pogled kažejo, da so bili narejeni z ‘levo roko’ ne bodo prispevali k višjemu ugledu blagovne znamke naročnika in lahko dosežejo celo nasprotni učinek od želenega.

V našem podjetju zato partnerjem ponujamo profesionalno snemanje in montažo video posnetkov, ki so že vključeni v nekatere naše ponudbe. Razpolagamo z moderno snemalno opremo, ki lahko ujame še tako dinamične in kreativne posnetke. Nabor storitev na našem video produkcija cenik obsega izdelavo posnetkov za različne namene. Pred začetkom snemanja se z našimi partnerji posvetujemo o njihovem izdelku oziroma storitvi in na podlagi narave le tega ter načina kako bomo dosegli ciljno skupino pripravimo plan snemanja. Navadno se za vsakega naročnika pripravi več posnetkov, ki stremijo k istemu cilju. Predstavniki partnerjeve ciljne skupine navadno najprej pridejo v stik z našimi posnetki na socialnih omrežjih, kjer ciljno skupino doseže krajši, okrog trideset sekund dolg posnetek, ki je namenjen hitri predstavitvi izdelka in osveščanju ljudi o partnerjevi blagovni znamki in ponudbi. Prav ta video posnetek je ključen pri iskanju novih potencialnih kupcev, saj mora pritegniti pozornost uporabnika socialnih omrežij, ki je s podobnimi oglasi soočen neprestano. Te posnetki so navadno predvajani brez zvoka, tako da je prav tistih nekaj sekund nemega posnetka poglavitnega pomena pri doseganju novih strank.

V kolikor smo bili pri vzbujanju pozornosti novih strank s prvim videom uspešni in dosegli, da so kliknili na naš oglas so uporabniki socialnih omrežij napoteni na pristajalno stran, ki jo postavimo zgolj s tem namenom. Tam jim je na voljo naslednji video, ki je vključen v naš video produkcija cenik. Ta videoposnetek je daljši od prejšnjega in uporabniku pove več informacij o izdelku oziroma storitvi na podlagi pričevanj preteklih uporabnikov, kratki in dinamični predstavitvi izdelka oziroma unikatni ideji, ki jo dobimo na podlagi sestanka z našimi poslovnimi partnerji.

Prav ta video posnetek je navadno ključni del pristajalne strani in odločilno vpliva na zaupanje stranke, da se odloči za izpolnitev obrazca oziroma nakup. Storitve, ki jih ponujamo v naši agenciji se med seboj dopolnjujejo in menimo da je to še ena od točk na katera morajo biti podjetja pozorna, ko pregledujejo video produkcija cenik pred oblikovanjem digitalne strategije. Zasnova pristajalne strani in video posnetka v naši agenciji potekata sočasno in strateško z namenom, da se doseže čim večje število uspešnih konverzij.

Postavitev digitalne strategije zaradi nasičenosti medijev, oglaševalcev in ostalih faktorjev postaja vedno bolj zapletena. Tudi tukaj velja da najboljših rezultatov navadno ne dosegajo tista podjetja, ki v spletno oglaševanje vlagajo največ denarja, temveč tista podjetja, ki se marketinga lotijo najbolj taktično. V naši agenciji zagotavljamo, da bomo za vsakega naročnika našli inovativno rešitev in donosno povrnili njihovo investicijo. Naš video produkcija cenik obsega veliko več kot zgolj snemanje video posnetkov, saj je to le del mozaika, ki predstavlja uspešno sestavljeno celoto digitalne strategije.

Več o tem kako poteka snemanje dogodka v naši agenciji pa v našem naslednjem blogu.

Najbolj iskani niz: Video Produkcija Cenik

Preberite tudi: Video produkcija Ljubljana