fbpx

Video Produkcija Ljubljana

Deli objavo:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Video produkcija Ljubljana

V naši agenciji posvečamo snemanju in obdelavi video posnetkov še prav posebno pozornost. Z uporabo tega medija lahko sporočila naših partnerjev najlažje prenesemo njihovim strankam. Video produkcija Ljubljana z okolico postaja čedalje bolj nasičena panoga. Menimo, da je postavitev celotne digitalne strategije, ki jo nato video posnetki le dopolnjujejo in predstavljajo ključna za uspešno oglaševalsko kampanjo. 

Pred začetkom pisanja scenarija za video vsebine vedno najprej opravimo podroben pogovor z naročnikom. Želimo se čim bolj poistovetiti z njimi in začutiti njihov izdelek oziroma storitev, da jo lahko potem doživeto predstavimo. Za vsakega naročnika najdemo unikatno rešitev, ki predstavi njihov produkt oziroma storitev na dinamičen način. V primeru našega oglasa za salon Artidea smo želeli predstaviti pot nakupa skozi oči hišnega ljubljenčka namesto kupca. Navadno se oglasi, ki predstavljajo salone pohištva in opreme za stanovanje koncentrirajo samo na izdelke in lahko postanejo zelo dolgočasni in enolični za stranko, ki jih ob brskanju po spletnih straneh pregleda več. Prav zato se nam zdi ključno, da naši video posnetki povejo neko zgodbo in prikažejo doživetje ter neko izkušnjo nakupovalca. V panogi video produkcija Ljubljana videi s takšno tematiko še niso tako razširjeni kot drugod po svetu. Menimo, da ta svež pristop ohrani pozornost gledalca dalj časa, saj poživi video in mu doda neke nove elemente. Z vedno novimi vsebinami poskušamo doseči vedno višjo pozicijo na področju video produkcija Ljubljana. 

Industrija snemanja in produciranja video posnetkov raste eksponentno na globalni ravni. Že star angleški pregovor pravi, da slika pove več kot tisoč besed in to nikoli ni veljalo bolj kot zdaj v času hitrega napredka moderne tehnologije. Lahko bi celo rekli, da video pove več kot tisoč slik, saj preko njega najlažje prenesemo sporočilo stranki, ki se za razumevanje sporočila ne rabi niti malo potruditi. V dobi hitrega širjenja informacij so ljudje manj dovzetni za klasične načine širjenja informacij, saj je vedno manj ljudi pripravljenih brati daljše tekste. Načeloma ljudje besedilna sporočila pogosteje ‘skenirajo’ kot berejo, torej le preletijo besedilna sporočila in poskušajo na tak način izluščiti potrebne informacije. Nekatera podjetja, ki delajo v video produkcija Ljubljana to že zelo dobro izkoriščajo in predstavljajo svoja sporočila prek tega medija. Oglaševanje na socialnih omrežjih se pojavlja skoraj samo v obliki video posnetkov, ki se predvajajo samodejno, toda brez zvoka. Zato je slika še toliko bolj ključna in mora pritegniti pozornost oseb, da si posnetek ogledujejo čim dlje.

Toda tudi v kolikor je podjetje na področju video produkcija Ljubljana zelo razvito jim to ne pomaga v kolikor njihovi video posnetki ne dosežejo njihove ciljne skupine. Video je le en del uspešne oglaševalske kampanje, ki za svojo učinkovitost potrebuje postavitev celotne digitalne strategije. Ključno je, da izberemo vsak medij za prenos sporočil na svojevrsten način in le temu prilagodimo kako bomo ljudem predstavili produkt oziroma storitev. Če želimo postati ena od vodilnih agencij na področju video produkcija Ljubljana prav tako kot med ponudniki digitalnih storitev moramo razlikovati med različnimi stopnjami na katerih je kupec. Ko želimo graditi ozaveščenost o našem produktu oziroma storitvi pripravimo krajše, dinamične video posnetke, ki pritegnejo pozornost in ciljni skupini sporočijo, da ta produkt oziroma storitev obstaja in na hitro predstavi kako deluje. Tako ga ta oseba nezavedno ohrani v glavi in se zaveda, da obstaja. To je prva stopnja nakupovalnega procesa in takšno oglaševanje je najbolj primerno za socialna omrežja.

Ob vsak video dodamo še povezavo, ki osebe lahko pripelje na spletno stran, ki ljudem pove več informacij. Na tej spletni strani navadno dodamo daljši video, ki pove več o subjektu, ki ga želimo predstaviti in vključuje več različnih dodatnih delov, kot so recimo izkušnje preteklih strank. Kasneje lahko ločimo stranke na tiste, ki jih naš produkt zanima bolj oziroma manj in jih ciljamo selektivno. Toda o tem kdaj drugič.

Seveda je celoten proces implementacije digitalne strategije precej kompleksen. Pri postavitvi oglaševalske strukture je treba upoštevati ogromno število faktorjev. Na področju video produkcija Ljubljana je precej različnih ponudnikov storitev, ki se navadno ne zavedajo na koliko različnih načinov lahko najdemo predstavnike naše ciljne skupine na internetu. Doseči našo ciljno skupino ni bilo nikoli lažje kot je sedaj in z uporabo najsodobnejše tehnologije in inovativnih idej lahko vsak produkt oziroma storitev predstavimo na zanimiv in kreativen način. Prav zato se nam zdi ključno, da se glede na naravo produkta oziroma storitve, ki se jo v videu predstavlja pripravi unikatna predstavitev, ki se bo vsakemu gledalcu vtisnila v spomin. Naši pretekli video posnetki so dosegli izjemne rezultate in naša vizija je, da bomo postali ena od vodilnih agencij na področju video produkcija Ljubljana. 

Najbolj iskani niz: Video produkcija Ljubljana

Preberite tudi: Video produkcija cenik